Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Retourneren

We willen graag dat u tevreden bent met alle aankopen die u bij ons doet. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent met het door u bestelde item. Wij willen u er graag op attenderen dat het artikel uit de webshop in originele staat, met originele labels en etiketten, ongedragen (passen is uiteraard wel mogelijk) en indien mogelijk verpakt in de originele artikelverpakking dient te zijn. Wij vergoeden alle betalingen (inclusief bezorgkosten) binnen 14 dagen volgend op de dag waarop wij het bericht van annulering hebben ontvangen.

De kosten van een retourzending zijn voor de verzender en zullen niet door Berden worden vergoed. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Op het moment dat u melding heeft gemaakt van het retourneren van uw bestelling wordt het aankoopbedrag, inclusief bezorgkosten binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort. Wij verzoeken u het bijgevoegde retourformulier in te vullen en samen met het artikel terug te sturen naar:

Berden Mode T.a.v. Klantenservice
Dautzenbergstraat 57
6411 LA Heerlen

Geen retourformulier bij uw bestelling ontvangen? Download deze hier.

Moet ik verzendkosten betalen bij het retourneren van mijn bestelling?
Voor het retour brengen van een artikel naar een Berden vestiging worden geen kosten in rekening gebracht. Voor het retour zenden via PostNL zijn de kosten van een retourzending voor de verzender, deze zullen niet door Berden worden vergoed.

Ik heb een artikel retour gestuurd, wanneer ontvang ik mijn geld retour?
Vanaf het moment dat u melding gemaakt heeft van het retour sturen van uw bestelling, wordt de retourbetaling in behandeling genomen. De retourbetaling inclusief bezorgkosten zal binnen uiterlijk 14 dagen plaatsvinden. Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, zullen wij het volledige aankoopbedrag inclusief bezorgkosten terugstorten. De terugbetaling wordt uitgevoerd met hetzelfde betaalmiddel als gebruikt in de webshop.

Overig
Het ruilen of retourneren van online aangekochte artikelen is ook mogelijk in één van onze filialen. Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of de artikelen compleet en onbeschadigd zijn. Mocht dit niet zo zijn, neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 045-7007806 of vul het contactformulier in.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.