Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Leveren

Wij versturen al onze bestellingen met PostNL. Zodra uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u van ons een track & trace nummer waarmee u uw online aankopen kunt volgen.

Het is ook mogelijk om uw online bestelde product af te halen in een van onze vestigingen. Hiervoor kiest u tijdens het plaatsen van uw bestelling de optie afhalen in één van onze vestigingen en selecteert u de gewenste vestiging. U ontvangt dan telefonisch of per e-mail bericht dat de artikelen voor u klaar liggen. Het ophalen van uw bestelling is mogelijk tot 14 dagen na de berichtgeving dat de artikelen klaarliggen. Bij het afhalen van de bestelling verzoeken wij u de orderbevestiging mee te nemen. 

Aan bezorging binnen Nederland (vanaf een bedrag van € 19,95) en het afhalen van bestellingen in een Berden vestiging zijn geen kosten verbonden. Voor verzending naar België én Duitsland wordt € 5,- verzendkosten gerekend. Neem voor de verzendkosten naar andere landen contact op met onze klantenservice.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.