Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Leveren

Wij versturen al onze bestellingen met PostNL. Zodra uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u van ons een track & trace nummer waarmee u uw online aankopen kunt volgen. Momenteel kan het zijn dat u uw bestelling één tot drie werkdagen later geleverd krijgt dan aangegeven op de orderbevestiging. Dit komt door de drukte bij de postbezorger. We werken met man en macht om de bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te leveren, omdat we begrijpen dat u deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis wil hebben. Controleer het bezorgmoment goed op uw orderbevestiging. Als u de bestelling later geleverd krijgt, ontvang u hier een e-mail over. Op de dag dat uw pakket bezorgd wordt, krijg u een Track & Trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Wij hopen op uw begrip.

Wegens drukte bij PostNL kan het voorkomen dat je bestelling langer onderweg is dan je van ons gewend bent. Wij zullen er alles aan doen om het van onze kant snel en goed af te handelen.

Het is ook mogelijk om uw online bestelde product af te halen in een van onze vestigingen. Hiervoor kiest u tijdens het plaatsen van uw bestelling de optie afhalen in één van onze vestigingen en selecteert u de gewenste vestiging. U ontvangt dan telefonisch of per e-mail bericht dat de artikelen voor u klaar liggen. Het ophalen van uw bestelling is mogelijk tot 14 dagen na de berichtgeving dat de artikelen klaarliggen. Bij het afhalen van de bestelling verzoeken wij u de orderbevestiging mee te nemen. 

Aan bezorging binnen Nederland (vanaf een bedrag van € 19,95) en het afhalen van bestellingen in een Berden vestiging zijn geen kosten verbonden. Voor verzending naar België én Duitsland wordt € 5,- verzendkosten gerekend. Neem voor de verzendkosten naar andere landen contact op met onze klantenservice.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.